Dekor prekast uygulama tecrübesiyle lider bir firmadır.

Bugüne kadar çeşitli cephe malzemelerinin kullanıldığı binlerce projede, farklı teknik ve uygulama detaylarına çözüm üretmiş bir kurum olarak Dekor Prekast  sahip olduğu geniş ürün gamının yanı sıra Detay Çözümü, Proje Yönetim ve Organizasyon alanlarında da projenize tam destek sağlar.

Teknik şartname ve projenin talepleri doğrultusunda su, ısı, ses yalıtımı gibi cephe elemanları birleşim detaylarına uygun çözüm ve iş akış planıyla uygulama sürecini başlatıyor. Tüm süreç boyunca son derece tecrübeli montaj ekipleri, diğer birimlerle koordineli ve iş güvenliği kurallarına uygun olarak çalışır.  Prestij projelerinde başarısını kanıtlamış olan Dekor Prekast, proje büyüklüğü ayırt etmeksizin tasarım aşamasından, son uygulama detayına kadar, çözüm ortağına özenle destek sunuyor ve müşteri memnuniyetine öncelik veriyor.

Prekast Nedir: Üretimi Nasıl Yapılır?

Üretim, kapsamlı analizler sonrasında oldukça teferruatlı mühendislik altyapısıyla gerçekleştirilen, yüksek uzmanlık kabiliyetini gerektiren ekip çalışmasıdır. Uygulama yapılacak yapının incelenmesi, bilgisayar ortamında prekast cephe elemanlarının çizimlerinin yapılması, kalıpların ve karkasların imal edilmesi, sprey teknolojisiyle dökümün gerçekleştirilmesi gibi karmaşık evrelerin sonucudur.

  • İnceleme: Projenin yerinde uzman kimseler tarafından incelendiği süreçtir. İhtiyaçların belirlendiği, müşteri taleplerinin uygulanabilirliğinin denetlendiği, planlamanın yapıldığı hayati bir evredir.
  • Çizim & Tasarım: Dijital ortamda profesyonel yazılımlarla, elde edilen verilerin teknik boyut kazandırıldığı aşamadır. İki ve üç boyutlu çizimler sayesinde prekast cephe tasarımı gerçekleştirilerek üretimin seyrine yön verilirken, müşteriye görsel sunum yapabilme olanağı doğar.
  • Kalıp – Karkas: Kalıp yani içerisine dökümün yapıldığı elemanların ahşap, fiber, silikon gibi türleri bulunmaktadır. Projenin detaylarına göre içlerinde en uygunu tercih edilir. Ürünlerin kalitesini, yüzey pürüzsüzlüğünü belirleyen unsurların başında gelir. Çelik iskelet sistemi ise, güçlendirme ve uzun ömürlülüğü sağlama maksatlarıyla panellerin içerisine konumlandırılan taşıyıcı noktalardır.
  • Döküm: Alanında uzman personellerle, teknolojik aygıtlarla kalıplara püskürtme yöntemi ile döküm yapılırken, çok titiz bir çalışma yürütülmesi gerekir. Uygun şartların sağlanmasıyla birlikte kaliteli prekast ürünleri elde edilir.

Blog